Category Blog

6 Apr

SI TË ORGANIZONI DITËT NË KARANTINË

                                                       

READ MORE
3 Apr

Funny Facts about Wine!

READ MORE
2 Apr

Receta origjinale e Banoffee / ASK THE CHEF

 Receta e Banoffe sipas Flower  Për këtë recetë nevojiten: Biskote dixhestive 250 gr Gjalp 100 gr 2 banane Krem qumështi 200 ml Qumësht i kondesuar 250 ml Procesi: Ziejmë qumështin e kondesuar për rreth 3 orë në temperaturë te ulët derisa të karamelizohet Skuqim gjalpin dhe e lëmë te ftohet Biskotat dixhestive i thërrmojmë dhe […]

READ MORE